09-07-10

Gestrand in Sao Paolo....

Wat zouden we doen zonder internet? Toen ik destijds voor een jaar naar de states vertrok was het nog met pen en papier, envelop en postzegel te doen en zouden jullie pas over een week of 2 nieuws hebben gehad. Nu.... zijn we geland in Sao Paolo en kan ik jullie meteen verblijden met enkele foto's en eerste indrukken en verhalen. Maf toch?

Gisteren vertrokken. 't Afscheid was niet altijd even gemakkelijk, maar eens op de vlieger waren de traantjes snel weg. Thanks aan iedereen die nog es is komen dag zeggen, very much appreciated! We zitten ondertussen dus in Sao Paolo, Emilia, Caroline en ik. De laatste tussenstop voor Asunción. We hebben er net een nachtvlucht van 12 uur opzitten die al bij al nog vlot is verlopen, al is het geen aanrader om te proberen je te wassen in het toilet van een vliegmachien. Het leverde me enkele blauwe plekken op en een bril die bijna in het Braziliaanse luchtruim verdween omdat ie bijna in 't toilet was gevallen.

Het was ook telkens even spannend bij de verschillende overstappen en de controles van de bagage en de rugzakken. Mijn tas woog 21 kg maar mcht toch mee zonder bijbetalen en de detector piepte lekker niet. Caroline had minder geluk en mocht bij elke etappe iets afgeven uit haar tas. 't Leek wel "de tien kleine negertjes": in Zaventem moest ze haar deo afgeven, in Zurich haar luizenshampoo. benieuwd was het straks zal zijn :-) In Zurich hebben ze heel mijn rugzak uitgeleegd omdat ik al mijn electronica samen had gestoken (Ipod, Garmin, oplader laptop, oplader GSM). Daar ging mijn nauwkeurig uitgedachte inpak-constructie met als gevolg dat alles nu gewoon uit mijn rugzak valt van zodra ik ernaar kijk... leuk.... 

Maar, voor de rest een voortreffelijke reis.

blog1
En nu is het wachten.... nog 8u voor onze vlucht naar Asuncion... dat worden 8 heel lange uren want er is hier absoluut niets te doen. NIETS! Eén enkele dutyfree shop met een bonte verzameling teenslippers, maar voor de rest niets.... Dus wordt het een beetje rondhangen en mailen en hopen dat de tijd snel voorbijgaat. Deze foto werd 5 minuten geleden getrokken:wacten

Maarten, mercikes voor 't mooie cadeau, was super. En Berry, thanks voor de muziekjes 't heeft m'n nachtvlucht opgevrolijkt!

13:25 Gepost door Julie in Asuncion in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Tips om te doen in een luchthaven:
- rugzak opnieuw inladen? ;-)
- eten
- drinken
- naar't toilet gaan
- woordspelletjes spelen
- 'k heb ni veel tips, 'k ben tiploos vandaag... :-)
'k Heb ook zo es 8u "vastgezeten" op een luchthaven, in Buenos Aires, supersaai, maar het komt wel goed

Gepost door: Eva | 09-07-10

Lap, en 'k had die opladers enzo nog zo mooi ingepakt :-( Veel nut op die manier. Wat dachten ze eigenlijk, dan er in zo'n samsonite-tasje een bom zat ? Sjongejonge...

TIP : kom elk uur een paar teenslippers en loop er de hele luchthaven mee rond : sport EN tijdverdrijf :)

Ben blij dat je al zo ver bent geraakt... Nu nog een kort stukje en je bent er !!!

Gepost door: Maarten | 09-07-10

Superleuk dat we je zo kunnen volgen :-)))

Gepost door: Chris | 09-07-10

Teenslippers ! Dié had je nog niet, doén dus ;-)
¡ A matar el tiempo ! Zoen

Gepost door: mams | 09-07-10

o echt tof allemaal ^^ De allereerste dag lijkt me al zo spannend! Ik kijk er naar uit om mijn avonturen ook zo enthousiast mee te delen :-)
Veel succes en plezier nog daar!

groetjes,
Lori.

Gepost door: Lori | 09-07-10

Prachtig dat je al in Sao Paulo zit, nu je tijd nog weten te vullen... Misschien toch maar op zoek naar Paraguayaanse harpmetalmuziek :-)
Have fun!

Gepost door: Kr= | 09-07-10

Haha, Sao Paulo is inderdaad met voorsprong de saaiste luchthaven van de wereld. Het vervolg van jullie reis kan alleen maar spannender worden. Ik kijk al uit naar je volgende blog!

Gepost door: Nele | 09-07-10

Saaie luchthaven? Nog een geluk dat je geen 'gewone' ambtenaar bent, anders had je met al dat nietsdoen niet eens de indruk gehad op reis te zijn... :-)

Gepost door: papa | 09-07-10

Spannend !! het zal er zeket niet saai zijn , mijn gedacht :-) veel plezier ! dikke kus X

Gepost door: Katrien | 09-07-10

toch effe snel op het internet om bij te lezen wat er hier allemaal gebeurt . Eens je ginder ter plaatsen bent zal je zeker weten wat te doen .

Gepost door: coach mario | 10-07-10

goed dat je die lange trip 'overleefd' hebt nu volgen de spannenste momenten, naar familie en schooltje we lezen het wel hé

Gepost door: Berry & Inge | 10-07-10

De commentaren zijn gesloten.