20-08-10

Ciao ciao

Geen woorden voor. Het afscheid van m'n kindjes valt me ontzettend zwaar. 't Was een schitterende week om af te sluiten, maar ik ga ze zo ongelofelijk missen. Bedankt niños voor 7 onvergetelijke weken, bedankt voor jullie vertrouwen en alle mooie momenten die we deelden, voor jullie stralende oogjes en lieve glimlachjes, voor jullie eerlijkheid en dankbaarheid, voor die kleine gebaren en woordjes die zoveel zeggen, voor jullie geduld met de tia-die-geen-guarani-spreekt,.... Jullie hebben allemaal een plaatsje in m'n hart veroverd en ik wens jullie allemaal oprecht het allerbeste toe (al wil ik er niet aan denken wat dat uiteindelijk inhoudt)... CIAO CIAO!!

collage.jpg
Ciao Alma, Aracelli, Dahiana, Nicole, Lariza, Rosaura, Isaias, Nicolas, Ivan, Rodrigo, Sofia, Amilcar, Emilce, Deyanira, Yadira, Milton, Maira, Pina, Erica,  Erika, Manu, Marcelo, Pedro, Antonella, Antonia, Jean, Belén, Maikol, Cristofer, Juan, Magdalena, Sabrina, Soledad, Helen, Fiorella, Maria, Vidalia, Axel, Debora y Francisco! 
 
Morgen vertrek ik naar Buenos Aires, Argentinië in de hoop er even m'n zinnen te kunnen verzetten. Maandag ben ik terug in Asunción - Paraguay om dinsdag het vliegtuig richting Brussel te nemen (via ciudad del este- sao paolo en Zurich). Woensdag 25/08 land ik om 13u50 op Zaventem....

18:00 Gepost door Julie in Asuncion | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Tia Julie eindelijk terug in mijn armpjes ja ! :-)

Maar 'k snap het wel hoor, moet verschrikkelijk lastig zijn ! Veel sterkte lieve schat en amuseer je in 'Luchtige Kinder Buenos' ; want dat is het toch hé... ;-)

Gepost door: Maarten | 20-08-10

amai, zitten die 7 weken er al weer op! De tijd vliegt. Hopelijk kan je nog wat genieten van die laatste daagjes ginder!

Gepost door: Ruthje | 21-08-10

Julie,
Als je in Buenos Aires een leuk plekje zoekt om te lopen: het parque ecologico van Puerto Madero is zéér aan te raden.
Geniet van Buenos Aires én van je laatste dagen in Asunción. Ik zal je blogs missen.
Beso x

Gepost door: Nele | 21-08-10

Het is een waar plezier om je blogs te lezen over je 7 weken in Paraguay. Geniet van je laatste dagen in Paraguay, en bij deze al een behouden thuiskomst komende woensdag!

Gepost door: Peter Delarue | 21-08-10

kan mij voorstellen dat het afscheid nemen je zwaar valt. Je hebt super goed gedaan daar. Veel plezier in B.A. en Asunción en een goede terugreis

Gepost door: Ronald | 21-08-10

Het zal wennen worden, na zo'n 7 weken. Ik hoop dat je nog even de tijd hebt daarvoor. Schitterende blog en avontuur. Merci in naam van de kinderen ook, want je hebt toch een deel van je vakantie 'weggegeven' en dat is niet evident.
Chapeau af Tia Julie ! (en Maarten !)

Gepost door: kaat | 21-08-10

De commentaren zijn gesloten.